Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze​​ Privacy Policy voor meer informatie.

Aanpak

strategie

Building businesses

Wat is je plan? Wat is je doel? Hoe kom je daar? Welke stappen moet je daarvoor zetten? Samen bepalen we de strategische kaders.

En daar koppelen we direct creatieve, commerciële en/of uitvoerende acties aan. Schaalbaarheid is het sleutelwoord. We combineren strategische kennis en ervaring met een frisse invalshoek en een sterke knowhow van technologie en innovatie.

Marketing en sales strategie
Business development
Bedrijfs- en productproposities
Customer journey

Creatie

Building brands

Creativiteit is het vermogen om van niets iets te maken. Doeltreffend, relevant, altijd onderscheidend. Wat begint met een ongrijpbaar idee, blijkt uiteindelijk de enige logische oplossing te zijn.

Voordat Briegel Briegel werd, stonden we bekend onder de naam BLU, en daarvoor als Blutarsky. Namen die in de Amsterdamse reclamewereld nog steeds resoneren. Inmiddels hebben we tientallen jaren ervaring met creatief vakmanschap: de kunst om jouw boodschap of verhaal te vertellen en te voorzien van de juiste kleur. Online of offline. We ondersteunen op alle fronten. Van campagnes tot complete beursstands en alles wat daar tussenin zit.

Brandguide en corporate identity
Content- communicatiestrategie
Campagnevoering
Video en animatie
Webdesign en development
Offline communicatiematerialen

Onze aanpak

Complexe vraagstukken, innovaties, of een product of dienst in een opkomende markt? We vliegen elk vraagstuk aan vanuit ons principe Building Brands & Businesses. Een aanpak van de een heeft (in)direct gevolgen voor de ander. Als je van strategie verandert, zul je ook in het creatief proces aanpassingen moeten doen. En als we je brand (door)ontwikkelen, zal je businesspropositie ook meebewegen.

Echt snel

Uitdagende vraagstukken en technologische uitdagingen? Daar doen we graag aan mee. Van AI-oplossingen tot high technology, we verdiepen ons er graag in. Samen focussen we ons op het behalen van resultaat op basis van jouw technologische innovaties.

Echt samen

Op afstand adviseren is niet onze stijl. We krijgen het meest mee als we op de plek zijn waar het allemaal moet gebeuren. Dan zien we ook waar we kunnen bijsturen. Briegel helpt graag van begin tot eind. De uitvoering is immers net zo belangrijk als de richting.

Echt slim

Technologische ontwikkelingen en slimme oplossingen helpen de mens om verder te komen. Sneller, beter en efficiënter te werken, problemen de wereld uit te helpen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Testimonials

We houden er niet zo van om onszelf op de borst te kloppen. Zijn we veel te nuchter voor. Liever laten we onze klanten aan het woord.

Camiel Van Vught

Reyedar

een professionele vertaling van onze brand identity en boodschap in beeld en woord. En dat met waardering voor onze eigen ideeën, inbreng en tempo hierin. Briegel bedankt!

Timon Been

Stichting Open

Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een partner die vakbekwaam is en daarvoor een stapje verder gaat om de beste resultaten te behalen.

Steffie Joosen - de Bont

Stichting Open

We hebben ook vele kleine en grote projecten met Briegel opgepakt, zoals de ontwikkeling van concepten voor landelijke campagnes, inzamelingsacties op basisscholen, beursstands, enzovoort. Een jarenlange samenwerking met mooie resultaten!

Gert-jan Naber

Datacadabra

Waar strategie, creativiteit en innovatie samenkomen, om doelen te verwezenlijken met impact.

Opdrachtgevers

Een kleine greep uit onze opdrachtgevers.