Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze​​ Privacy Policy voor meer informatie.

over ons

over ons

over ons

over ons

Eigenzinnig als we zijn, bemoeien we ons graag met je merk en je werk. Hoe kunnen we meer werk uit je merk halen, hoe kunnen we meer merk uit je werk halen.

Dus ook uit je bedrijfsvoering, businesspropositie en -development, sales en natuurlijk ook uit je product. Samen bepalen we die stip aan de horizon. Daar gaan we voor. Met weldoordachte strategieën, creativiteit en commercieel inzicht zetten we jouw merk, product of bedrijf op de kaart.

01
Volle vaart vooruit

Het eindresultaat is wat telt, daar wordt je op afgerekend. Dat vraagt om focus. Op je core business, niet op randzaken. Wij gaan in volle vaart vooruit.

02
Niet linksom, maar andersom

Off the beaten tracks, dat is ons wel toevertrouwd. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Als het niet linksom gaat, dan creëren we toch een ander pad naar het einddoel. Kwestie van omdenken. Zowel in creatie als in strategie richten we ons op datgene dat niet voor de hand ligt, maar achteraf erg logisch blijkt.

03
Wij = Jij

We doen het samen of we doen het niet. Briegel is eigenzinnig, maar niet eigenwijs. Omdat we je als volwaardig partner zien, durven we te zeggen waar het op staat. Ook in jouw belang. Samen focussen we ons op de oplossing, van begin tot het eind.

04
Flexibel en snel

Blind staren op een oplossing? Niet goed. Als het roer om moet, dan is dat maar zo. Ook als dat wat meer tijd kost. Quick on our feet als we zijn, houden we ook dan de vaart er lekker in.

meet the team

De mensen achter Briegel.

Hans

Partner

Peter

Partner

Loraine

Managing Director

Gert-Jan

Commercieel Directeur

Thomas

Creative Director

Catherine

Office Manager

Ties

Accountmanager

Janique

Operations manager

Jonathan

Allround Creative

Eric

Copywriter

Opdrachtgevers

Een kleine greep uit onze opdrachtgevers.