Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze​​ Privacy Policy voor meer informatie.

Nsecure / YIM

Brand Identity

Strategie

Webdesign

Animatie

Pitchdecks en presentaties

No items found.

Altijd en overal gecontroleerd toegang.

Veiligheid voorop bij Nsecure

Wie heeft toestemming om op een bepaalde tijd op een bepaalde plek aanwezig te zijn? Security-dienstverlener Nsecure is marktleider op het gebied van toegangsverlening en veiligheid. Nsecure verstaat de kunst van het met elkaar verbinden van beveiligingsmaatregelen zonder dat dit ten koste gaat van onze belangrijkste vrijheden. Zo verzorgt het bedrijf het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid voor organisaties en locaties waar veel mensen bij elkaar komen. Hoe? Door de ontwikkeling van innovatieve software die de toegang tot gebouwen en systemen regelt voor degenen die daartoe geautoriseerd zijn. 

Sectoren waar Nsecure zich met haar productportfolio op richt zijn de industrie, maritiem en offshore, gezondheidszorg, onderwijs en financiële sector. Branches waar veiligheid voorop staat en je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Nsecure komt met oplossingen die rust en zekerheid bieden. De garantie dat alles goed geregeld is. 

Van Dataclient naar YIM

Vanuit de vraag van verschillende klanten heeft Nsecure een product ontwikkeld om het (digitale) toegangsproces voor contractors sneller te laten verlopen. Dit product kreeg de naam Dataclient.   Omdat er meer vragen uit de markt kwamen met betrekking tot toegangsverlening aan bijvoorbeeld werknemers en bezoekers, is dit product verder doorontwikkeld, met als eindresultaat een all-in-one identity management platform met oplossingen voor branches van high security tot zakelijke dienstverlening.

Door het succes van Dataclient heeft Nsecure gekozen om dit product om te zetten naar een (dochter)onderneming, onder de noemer YIM (Your Identity Management). Vanwege de complexiteit en diversiteit van het platform ondervond YIM problemen met het positioneren van het product. Hoe leg je eenvoudig en duidelijk uit hoe het systeem werkt, en waarvoor het dient? Om dit vraagstuk te tackelen heeft Nsecure Briegel gevraagd om een gezamenlijke visie voor YIM op te zetten, waarbij het complexe platform teruggebracht moest worden naar een duidelijk verhaal.

Toegang tot YIM

Om dit te realiseren hebben we samen met YIM de branding onder de loep genomen. Daaruit is onder andere de pay off 'no surprises' ontstaan, want met YIM kom je simpelweg niet voor verrassingen te staan. Verder hebben we gekeken naar de totale propositie van YIM. Met onze venture Datacadabra hebben we al aangetoond dat we over de expertise beschikken om innovatieve start- of scale-ups naar een hoger niveau te tillen. Nadat onze identiteit werd gescreend, kregen we dan ook toegang tot de wereld van YIM.

Waarmee wij YIM verrassen? 

Briegel is als strategisch en creatief partner nauw betrokken bij de totale branding van YIM en de communicatie naar de diverse doelgroepen. Behalve met de ontwikkeling van een website en de merkbelofte ‘No surprises’, verrassen we YIM ook in het salestraject met het schrijven van pitchdecks. En we maken instructievideo’s, banners, brochures, whitepapers en nog veel meer waarin we de werking van de soms technische en complexe producten in een voor de doelgroep begrijpelijke taal uitleggen. Zo helpen we YIM om het merk verder uit te bouwen en de activiteiten verder te ontwikkelen. We laten niets aan het toeval over. Dat biedt dan weer rust en zekerheid voor Nsecure. 

 

Reach out

We geloven in co-creatie. Jij hebt kennis van jouw product, wij van strategie, creatie, brands en business. En we zijn beiden ondernemers. Dat schept een band. Neem de proef op de som. Laten we ideeën uitwisselen.