Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze​​ Privacy Policy voor meer informatie.

Meet our new designer: Jonathan Verwys

Vanaf april 2024 hebben we er weer een verse kracht bij: Jonathan Verwys komt ons versterken. Om Jonathan beter te leren kennen, legden we hem een aantal vragen voor.

Vanaf april 2024 hebben we er weer een verse kracht bij: Jonathan Verwys komt ons versterken. Ach ja, van customer service specialist bij Thuisbezorgd.nl naar designer bij Briegel is maar een kleine stap. Wij zijn blij met zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn talent om creativiteit om te zetten in mooie, pakkende beelden.

Om Jonathan beter te leren kennen, legden we hem een aantal vragen voor uit de wereldberoemde en meest gebruikte questionnaire voor een spannend zelfportret: die van Marcel Proust.

Welke eigenschappen waardeer je het meest bij vrienden en collega´s?
Eerlijkheid en humor. Werkgeluk is wanneer ik kan lachen met collega’s en ik het gevoel krijg dat de tijd vliegt. 

Wie is je favoriete schilder?
Dat is, zonder twijfel, Vincent van Gogh. Zijn manier van schilderen en kleurgebruik spreekt mij heel erg aan. Ik zou hele dagen naar schilderijen van hem kunnen staren.  

Met welke historische figuur of figuren identificeer jij je graag?
Met Martin Luther King en Rosa Parks. Beide mensen hebben op hun manier gevochten tegen oneerlijkheid. Dit is voor mij ook heel belangrijk en inspireert mij om te vechten voor mijn dromen.

Wat vind je het meesterwerk van de natuur?
De natuur vindt altijd wel weer een weg. Je ziet vaak dat de natuur op een plek compleet is verwoest (vaak door menselijk toedoen) en dan zie je dat er toch weer een zaadje ontkiemt in dat verwoeste veld.

Wat ligt er op je nachtkastje? 
Een waterfles voor als ik midden in de nacht wakker schrik met een woestijn in mijn mond.

Aan welke plek bewaar je de fijnste herinnering?
Dat is Oostenrijk. Hier ging ik als kind vaak naartoe. Altijd als ik hieraan terugdenk, zie ik mezelf weer zitten bovenop een heuvel met uitzicht op een stad, met een blikje Ice tea en een Bratwurst.

Wat is je levensmotto? 
It’s the way it goes. Soms gaan dingen lekker, soms gaan dingen niet lekker, dat is nou eenmaal zoals het gaat. Wat belangrijk is, is hoe jij omgaat met tegenslagen en winmomenten.

Meer lezen?

Lees meer over onze inzichten, interresante verhalen of alle dingen die wij relevant vinden.