Cookie Consent

Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze​​ Privacy Policy voor meer informatie.

Brand
Booster

Boost your brand met Briegel 

Of jouw merk nu gesetteld is of juist aan het begin staat: ieder merk heeft de nodige hobbels te overwinnen. Met de Briegel Brand Booster geven we jouw merk graag dat extra duwtje, zodat je snel (verder) kunt bouwen aan een sterk merk. 

De Briegel Brand Booster bestaat uit drie modulaire en interactieve sessies. Module 1 gaat over brand identity, in module 2 kom je meer te weten over het brand concept, terwijl je in module 3 alles leert wat je moet weten over de visual brand identity. 

Tijdens de sessies kom je alles te weten over merkenbeleid en merkstrategie: Wat kun je ermee en wat heb je eraan? Je kunt de modules onafhankelijk van elkaar volgen, maar je mag je uiteraard ook voor alle drie inschrijven. Ben jij er klaar voor om alles uit je merk te halen wat erin zit? Boost your Brand met Briegel! 

Team Briegel

CORPORATE BRAND IDENTITY

Neem contact met ons op

Hoe bouw je aan een sterk merk? In deze sessie halen we samen met jou relevante informatie op over jouw merk en leggen we het fundament voor een consistent merkbeleid. Vragen die tijdens deze sessie naar voren komen, zijn: hoe kijk jij tegen jouw merk aan, hoe zou jij jouw merk positioneren en wat geeft jouw merk bestaansrecht?

Met de output van deze sessie werken we verder aan jouw onderscheidende merkconcept en leggen we de basis voor een onderscheidende visuele identiteit. Na afloop van deze sessie heb je een duidelijk beeld van hoe jouw merk in elkaar zit. 

Tijdens deze interactieve sessie laten we je kennismaken met verschillende visuele elementen, zoals kleurpaletten, typografieën en grafische elementen. Daarnaast inspireren we je met cases over bestaande merken, zodat je een idee krijgt hoe de look & feel van een merk tot stand komt. Samen met jou en jouw eventuele collega’s gaan we aan de slag om een (visueel) identiteitsconcept te ontwikkelen dat de kernwaarden en de identiteit van jouw merk weergeeft.

Sessieduur: 2 uur
Prijs: €1499,-
Je ontvangt:
• Een leuke, interactieve sessie met praktijkvoorbeelden
• Een brand guide (waar sta je nu en wat kun je doen om verder te bouwen aan een onderscheidend merk?) 
• Tips voor een succesvolle marketing- en salesstrategie

In deze module gaan we op zoek naar het verhaal achter jouw merk. Op basis van jouw input werken we samen aan jouw merkverhaal. Een sterk merkverhaal laat zien waar jouw merk voor staat. Kun je jouw merkverhaal helder en duidelijk overbrengen op jouw doelgroep(en)? Dan sta je al met 1-0 voor.

Uit het merkverhaal volgt de merkbelofte: een korte beschrijving van de boodschap waarmee jij klanten aan jouw merk kunt binden. Op basis van een doelgroepanalyse bepalen we welke tone of voice het best past bij jouw merk en jouw doelgroep(en). Samen met anderen binnen jouw bedrijf ga je in deze interactieve sessie op zoek naar die woorden (en beelden) die bij jouw merk passen.

Sessieduur: 2x 2 uur
Prijs: €2.999,-
Je ontvangt:
• Twee leuke interactieve sessies/workshops
• Een compleet merkverhaal (inclusief merkbelofte)
• Communicatieadvies 
• De basis voor een onderscheidend en betrouwbaar merkconcept

Visual brand identity  

Neem contact met ons op

Tijdens deze sessie gaan we jouw merk verder laden. Verder de diepte in. Van detail naar het grote geheel. Van gedachte naar visualisatie. Met beelden, maar ook met woorden schetsen we een sfeer die bij jouw merk past. In een moodboard worden de eerste contouren van jouw merk zichtbaar.

We focussen nadrukkelijk op design, want jouw merk onderscheidt zich pas echt wanneer je duidelijke keuzes maakt in typografie, fotografie, lay-out, kleur en vorm. Stuk voor stuk belangrijke elementen die helpen om jouw unieke verhaal te vertellen. Alle keuzes leggen we vast in een praktisch merkboek. 

In twee brainsormsessies en groepsdiscussies moedigen we jou/jullie aan om je eigen ervaringen en emoties te delen, voor zover deze verband houden met het merk. Zo komen we tot een authentiek verhaal dat de basis is voor de verdere ontwikkeling van de (visuele) merkidentiteit.

Sessieduur: 2x 2 uur
Prijs: €3.499,-
Je ontvangt:
• Twee leuke, interactieve sessies / praktische workshop 
• Een visual brand identity en corporate identity
• Een brand manual 
• Een op maat gemaakt creatief advies

Customer Journey

Neem contact met ons op

Benieuwd welke stappen jouw klanten doorlopen binnen het aankoopproces? Speciaal hiervoor hebben een customer journey sessie ontwikkeld.

Graag een sessie doen bij jou op kantoor?
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Marketing en sales strategie
Duidelijk inzicht op het aankoopproces
Een interactieve sessie
Prijs €3.499,-

Reach out

We geloven in co-creatie. Jij hebt kennis van jouw product, wij van strategie, creatie, brands en business. En we zijn beiden ondernemers. Dat schept een band. Neem de proef op de som. Laten we ideeën uitwisselen. 

Opdrachtgevers

Een kleine greep uit onze opdrachtgevers.